EM-karsinta-avaukseen Italiaa vastaan valmistautuvassa Suomen jalkapallomaajoukkueessa on mukana myös veljesväriä, jota edustavat puolustajat Sauli ja Leo Väisänen.

Edelliset Huuhkajissa pelanneet veljekset ovat Alexei Eremenko Junior sekä Roman Eremenko. Italiassa Serie B -seura Crotonessa lainalla pelaava 24-vuotias Sauli Väisänen on pelannut A-maajoukkueessa 14 ottelua, mutta 21-vuotiaalle Leolle kutsu A-maajoukkueen mukaan Italia- ja Armenia -otteluihin oli ensimmäinen.

– Tuli se (kutsu) aika isona yllätyksenä, ei osannut oikein odottaa. Ensimmäinen ajatus oli, että hieno juttu, tästä on haaveillut pienestä pojasta asti ja nyt on täällä. On tietenkin plussaa, että velikin on täällä, Leo Väisänen kertoi veljesten yhteishaastattelussa Huuhkaja-TV:ssä.

Isoveli-Sauli ei ollut pikkuveljen A-maajoukkuekutsusta yllättynyt.

– Ei se ole sattumaa, että hän on tänne kutsun saanut. Kentällä vaan oma itsensä ja ulkopuolella myös, niin hyvä tulee, Sauli Väisänen totesi.

Huuhkajat kohtaa EM-karsinta-avauksessaan Italian Udinessa lauantaina klo 21.45 Suomen aikaa. EM-karsinnat näkyvät Viasatilla ja Viaplayssa, joka näyttää kaikki karsintaottelut. Huuhkajien kaikki karsintaottelut näkyvät myös Viafreellä.