Huuhkajien ykkönen tylynä: ”Eipä ollut maailmanmestarin kaatamisesta hyötyä”

Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky pohdiskeli mennyttä jalkapallovuotta YLEn laajassa haastattelussa. Huuhkajien kausi sai häneltä hyvän arvosanan, mutta MM-karsintalohko olisi Hradeckyn mielestä voinut olla helpompi.

– Eipä ollut maailmanmestarin kaatamisesta ja muusta rankingnoususta paljon hyötyä. Kyllä se kolmen pahimman lohkon joukossa on, Hradecky arvioi Ranskan, Bosnian, Ukrainan ja Kazakstanin tulemista samaan karsintalohkoon.

– Mutta emme pelkää tällä hetkellä ketään, ja muutenkin pelko meitä kohtaan on saattanut vähän kasvaa menneistä vuosista.

Jalkapallovuotensa kohokohdaksi Hradecky nostaa YLEn haastattelussa Suomen Irlanti -ottelun Kansojen liigassa. Olympiastadionilla oli reilut 8000 katsojaa, kun Suomi voitti Irlannin ja Hradecky oli voiton takuumies loppuhetkien huipputorjunnalla.

– On niitä parempiakin torjuntoja nähty. Totta kai se oli tärkeä torjunta ja teki hyvää, mutta ei pidä liikaa nostella, Hradecky pohti YLEn haastattelussa.

– En tiedä, oliko missään Euroopassa maaottelussa enemmän yleisöä kuin siinä. Se oli varmaan koko Suomessa yksi isoimpia tapahtumia maaliskuun jälkeen. Pääsimme kokemaan niinkin hienoja hetkiä poikkeuksellisena vuonna.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.