Aamuset-sivuston tuoreessa kolumnissa nousee esiin Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan Markku Kanervan saama palkinto Vuoden valmentajana Urheilugaalassa.

Kolumnissa annetaan ymmärtää, ettei Kanervan välttämättä olisi pitänyt saada palkintoa, vaikka tämä luotsasikin Huuhkajat Nations Leaguen lohkovoittajaksi ja vuonna 2020 pelattaviin pudotuspeleihin.

Kolumnissa kirjoitetaan seuraavasti:

– Jalkapallomaajoukkueen valmentaja Markku Kanervan Huuhkajat voitti Kansojen liigassa kolme oman tasoista joukkuetta ja kaksi selvästi heikompaa maata. Tällä ”meriitillä” Kanerva voitti Vuoden valmentaja -tittelin. Valinta synnytti kummastusta, mutta sosiaalisessa mediassa futiksen ystävät puolustivat valintaa jalkapallon kansainvälisellä suosiolla. Monelta on ehkä kuitenkin unohtunut, että muun muassa lentopallo ja koripallo ovat maailmalla vielä suositumpia lajeja, kolumnissa kirjoitetaan.

– Kotimaiset lentopallo- ja koripallovalmentajat ovat vieneet Suomen jo useasti lajinsa arvokisoihin. Vuoden valmentaja Kanerva ei ole todellisuudessa voittanut vielä mitään.

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv ei ole lainkaan samaa mieltä kirjoittajan kanssa, siitä kertoo keskikenttämiehen vahva reaktio Twitterissä.

– Naurettavaa! Sparv kirjoitti kolumnista otetun kuvakaappauksen yhteyteen.

Jos alla oleva twiitti ei aukea, katso se täältä.

Tim Sparv

@TimSparv

Finsvenskan

@Finsvenskan
Nyt tulee sen verran kovaa väitettä että Tuomisen Hannu @Aamuset voisi ihan itse tulla kertomaan.. aamuset.fi/urheilu/445621…
Naurettavaa!