Suomella riittää kalavelkoja Islannille. Kun joukkueet mittelivät viimeksi MM-karsintapelissä lokakuussa, kotijoukkue heitti kylmää vettä Suomen niskaan.

Islanti teki voittomaalin loppuhetkillä hyvin kyseenalaisesti. Pallo näytti olleen jo maalivahti Lukas Hradeckyn käsissä, mutta Islannin pelaaja potkaisi pelivälineen maaliin – eikä erotuomari viheltänyt rikettä.

Suomi hävisi ottelun 2-3.

Huuhkajien laitapuolustaja Jere Uronen ei pelannut kyseisessä ottelussa, mutta uhkuu revanssia.

– Itse en pelannut siellä, mut itsellänikin on ihan hirveä payback-olo tällä hetkellä. Muistan, kun katsoin sen, streamasin koneelta. Ei oikein tullut uni minullekaan, kun tiesin paljon jätkiä harmittaa siellä kopissa ja kuinka paljon minua harmitti heidän puolestaan. He olisivat ansainneet paljon enemmän, Uronen linjasi Huuhkaja-tv:n haastattelussa.

– Kyllä me tiedetään, että pystymme pistämään hyvin kampoihin ja voittamaan kotiyleisön tuella. Mutta se on vaan meistä itesstään kiinni. Meidän täytyy saada parantuneet peliotteet vielä paremmaksi ja sitä kautta hakea se tulos kotiin. Tuloksestahan täällä pelataan ja me kaikki haluamme saada tulosta, siksi olemme täällä.

Suomi-Islanti pelataan lauantaina 2.9. Tampereen Ratinan stadionilla kello 19 alkaen. Otteluun on myyty yli 14 000 lippua. Ratinalle mahtuu vajaat 16 000 katsojaa.