Huuhkajien MM-karsintaottelu Ranskaa vastaan pelataan syyskuussa Lyonissa

© Kuva: Juha Tamminen

Ranskaa vastaan tiistaina 7.9. pelattavan MM-karsintaottelun pelipaikaksi on vahvistunut Lyon.

EM-lopputurnauksessa niukasti jatkopelien ulkopuolelle jääneen miesten A-maajoukkueen MM-karsinnat jatkuvat syyskuussa.

Suomi isännöi Kazakstania Olympiastadionilla lauantaina 4. syyskuuta, ja kolme päivää myöhemmin joukkue kohtaa vieraskentällä Ranskan. Vierasottelun pelipaikaksi on nyt varmistunut Olympique Lyonnais’n kotistadion Groupama Stadium.

Ennen MM-karsintaotteluita Suomi kohtaa keskiviikkona 1. syyskuuta Olympiastadionilla pelattavassa maaottelussa Walesin.

SUOMI LOHKON KOLMANTENA

Suomi on MM-karsintalohkossaan kahden ottelun jälkeen kolmantena. Se avasi karsinnat tasapeleillä sekä Bosnia-Hertsegovinaa että Ukrainaa vastaan. Lohkon kärjessä on Suomea ottelun enemmän pelannut Ranska seitsemällä pisteellä. Ranska pelasi ainoan tasapelinsä MM-karsintojen avausottelussaan Ukrainaa vastaan.

Suomen ja Ranskan edellinen kohtaaminen viime marraskuussa päättyi Suomen sensaatiomaiseen 2-0-voittoon hallitsevasta maailmanmestarista. EM-lopputurnauksessa Ranskan tie päättyi yllättäen jo neljännesvälieriin, kun Sveitsi tiputti joukkueen rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Kazakstan on puolestaan MM-karsintalohkon hännillä. Pistetili on silläkin kuitenkin avattuna, kun joukkue venyi 1-1-tasapeliin Ukrainaa vastaan.

Lohkojen voittajat etenevät suoraan marras-joulukuussa 2022 pelattavaan MM-lopputurnaukseen. Lohkon toiseksi sijoittuneet joukkueet etenevät jatkokarsintaan, joka pelataan keväällä 2022. Jatkokarsintaan osallistuvat myös Nations Leaguen kaksi parasta lohkovoittajaa, jotka eivät muuten olisi saamassa MM-paikkaa.

LIPUNMYYNTI AVATAAN MAHDOLLISESTI ELOKUUSSA

Huuhkajien syksyn MM-karsinnan kotiotteluiden aiemmin myyntiin tullut rajoitettu erä kausikortteja on myyty loppuun. Koronatilanteen epävarmuuden takia lisää paikkoja ei ole vielä tässä vaiheessa avattu myyntiin.

Mikäli koronatilanne sallii, avataan lisää paikkoja Huuhkajien syksyn MM-karsinnan kotiotteluihin myyntiin elokuun ensimmäisen puolikkaan aikana. Myös Wales-ottelun lipunmyynti avataan mahdollisesti elokuun alkupuolella.

Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisten asettamia yleisörajoituksia.

Lähde: Palloliitto


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004