Huuhkajien lohko jatkuu tasaisena – Bosnia-Hertsegovina ja Kazakstan tasapeliin

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat hävisi omassa MM-karsintaottelussaan tiistaina Ranskalle, mutta tilanne lohkossa on edelleen suomalaisittain mainio. Suomalaisille kantautui hyviä uutisia Bosnia ja Hertsegovinasta, kun isäntäjoukkue jäi Kazakstania vastaan tasapeliin.

Suomen lohko on tasapelien sävyttämä, kun muun muassa Ukraina on pelannut kaikki viisi otteluaan tasan ja nyt Bosnia-Hertsegovina ja Kazakstan kirjauttivat kolmannet tasapelinsä. Kazakstan meni Zenicassa pelatussa ottelussa johtoon toisen puoliajan alkupuolella Islambek Kuatin osumalla. Bosnia nousi kuitenkin rinnalle ja ohi. Ensin 74. minuutilla Miralem Pjanic tasoitti rankkarista ja seuraavaksi Pjanic järjesteli Luka Menalon maalintekoon. Kazakstan ei kuitenkaan luovuttanut, vaan tuli tasoihin lisäajalla Baktiyor Zaynutdinovin ladatessa vapaapotkun suoraan sisään.

Ranska johtaa lohkoa selvällä erolla ja on odotetusti karkaamassa. Suomi ja Ukraina seuraavat tasapisteissä lohkon kakkospaikalla, mutta Suomella on peli vähemmän pelattuna. Bosnia ja Hertsegovina sekä Kazakstan ovat keränneet kolme pistettä.

MM-karsinnat jatkuvat lokakuussa, jolloin Suomi kohtaa Olympiastadionilla Ukrainan ja vieraissa Kazakstanin.

Huuhkajien MM-karsintoja voi seurata Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, V sport jalkapallo -kanavan, Nelosen ja Ruutu+ tilausta edellyttävän Ruutu -palvelun kautta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004