Kyproslaisessa Pafos FC:ssä pelaava Onni Valakari on ollut jokaisessa siirtoikkunassa huhujen kohteena, mutta hän jatkaa edelleen joukkueen riveissä. Valakari myöntää itsekin kuulleensa kuiskauksia omasta jatkostaan, mutta on vain keskittynyt olennaiseen.

Valakari nousi isomman yleisön tietoisuuteen vuosi sitten laukomalla komean maalin Ranskan verkkoon harjoitusottelussa. Vakuuttavat esitykset sekä seura- että maajoukkueessa nostivat hänen osakkeitaan, mutta vielä siirto on toteutumatta.

– Totta kai niitä (siirtohuhuja) tuli vastaan. Näin niitä eri paikoissa ja ihmiset kertoivat niistä. Jalkapallossa on aina huhuja, mutta minulla on perhe ja agentit, jotka hoitavat nämä asiat. Itse pystyn keskittymään vain pelaamiseen ja se on mielestäni kiva asia, Valakari sanoo Palloliiton sivuilla.

22-vuotias Valakari on aloittanut jälleen kauden Kyproksella tehokkaasti. Valakari on viidessä pelissä merkkauttanut tehot 2+2.

– Tehoja on tullut, mutta tärkeintä on aina se, että saadaan voittoja joukkueelle, Valakari muistuttaa.

Valakari on jälleen Huuhkajien mukana, kun edessä ovat tärkeät MM-karsintaottelut Ukrainaa ja Kazakstania vastaan. Ukraina saapuu Olympiastadionille 9.10. ja Kazakstan on vastassa vieraskentällä kolme päivää myöhemmin.

– Nyt on kovat pelit edessä ja nämä ottelut ovat meidän jatkomme kannalta todella tärkeät. Tällaisia pelejä kaikki haluavat pelata, joissa on massiiviset panokset. Nämä ovat niitä otteluita, missä pitää näyttää ja näistä pitää saada tuloksia, jos haluamme MM-kisoihin, Valakari toteaa.

Huuhkajien MM-karsintoja voi seurata Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, V sport jalkapallo -kanavan, Nelosen ja Ruutu+ tilausta edellyttävän Ruutu -palvelun kautta.