Huuhkajien hyökkääjäpelaaja Lassi Lappalainen palasi parin kuukauden tauon jälkeen pelikentille ja onnistui heti maalinteossa. Robin Lod on niin ikään toipunut loukkaantumisestaan.

Lappalainen oli kaksi kuukautta sivussa loukkaantumisen takia, mutta teki viime yönä paluun CF Montrealin voittaessa Orlando Cityn 4-2. Lappalainen tuli 69. minuutilla kentälle eikä ehtinyt olla pelissä kuin muutaman minuutin ennen kuin iski pallon maaliin. Montreal voitti ottelun 4-2.

Lod on toipunut pohjevammasta ja palasi kuukauden tauon jälkeen kentälle, mutta Minnesota United hävisi Sporting Kansas Citylle 0-4. Jukka Raitala pelasi myös ottelussa.

Niko Hämäläinen sen sijaan kirjautti täydet minuutit LA Galaxyn pelatessa 1-1-tasapelin Houston Dynamon kanssa.

Huuhkajien MM-karsintoja voi seurata Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, V sport jalkapallo -kanavan, Nelosen ja Ruutu+ tilausta edellyttävän Ruutu -palvelun kautta.