Benjamin Källman siirtyi kesän siirtoikkunan aikana Puolan pääsarjassa pelaavan Cracovian joukkueeseen. Källman on saanut hyvän alun uudessa seurassaan.

Källman aloitti ensimmäiset pelit vaihtopenkiltä, mutta on nyt päässyt kolmasti avauskokoonpanoon. Hän on tehnyt jo kaksi maalia tällä kaudella, joten startti on ollut vähintäänkin lupaava.

– On sujunut hyvin. Totta kai se on aina sopeutumista, kun tulee uuteen ympäristöön ja kaikki on periaatteessa uutta. Siihen nähden ihan hyvin. Kolme peliä olen ollut avauksessa ja toivottavasti niitä tulee lisää ja sitä kautta saisi onnistumisia, Källman pohdiskelee Huuhkajien Twitter-tilillä.

Källman pelasi alkukauden Veikkausliigassa FC Interissä ja on hypännyt nyt Puolan liigan vauhtiin. Hyökkääjän mukaan Puolassa kaikki on astetta korkeammalla tasolla.

– Pelin taso ja kaikki siinä ympärillä, että miten ammattimaisesti toimitaan. On kannattajat, stadionit ja kaikki fasiliteetit tosi hienoja. Se on myös asia mikä yllätti itsenikin. Minulla ei varmaan ollut hirveästi selkeitä odotuksia kun menin sinne, mutta silti olin positiivisesti yllättynyt siitä miten hienolta se näyttää ja miten paljon kannattajia ja miten paljon meteliä, paljon meininkiä ja hyvä kulttuuri. Se on tosi hienoa, Källman kehuu.

Huuhkajat päättää Nations Leaguen kohtaamalla ensin perjantaina Olympiastadionilla Romanian ja sen jälkeen maanantaina vieraskentällä Montenegron. Huuhkajilla on vielä teoreettiset mahdollisuudet voittaa lohko, mutta myös ihan konkreettiset mahdollisuudet jäädä lohkossa viimeiseksi. Panokset ovat siis todella kovat viimeisiin otteluihin lähdettäessä.

– On odotuksissa, että tästä tulee tosi hyviä pelejä ja tärkeitä pelejä nimenomaan. Tässähän sitten ratkeaa. Odotan, että tulee hyvä tunnelma pelissä ja totta kai me menemme voittamaan niitä pelejä. Eihän siinä haeta mitään muuta kuin voittoa. Odotan, että olemme nälkäisiä ja menemme taistelemaan ihan kaikella mitä meillä on. 

Lähde: Huuhkajien Twitter