Huuhkajat otti upean voiton Ratinassa kaatamalla Nations Leaguen ottelussa Kreikan 2-0. Maalit iskivät Pyry Soiri ja Glen Kamara.

Ensimmäinen maali tuli toisen puoliajan alussa, kun keskityspallo kimposi kreikkalaispelaajan jalasta maalin eteen Soirille, joka sijoitti pallon vasemmalla jalallaan verkon perukoille.

Toinen syntyi ottelun loppuhetkillä, kun länget kreikkalaiselta vienyt Robin Lod pelasi upeasti vasemmalla laidalla ja syötti maalin eteen Kamaralle, joka sijoitti pallon varmasti maaliin.

Neljän perättäisen voiton myötä Suomi on todella lähellä nousua Kansojen liigan B-sarjaan.

Kahdesta viimeisestä ottelusta Suomelle riittää piste nousun varmistamiseen, joskin kahdella tappiollakin nousu olisi erittäin todennäköinen, sillä Kreikan maaliero on tällä hetkellä 6 maalia Suomen vastaavaa heikompi.

Kreikka-voiton myötä Suomi rikkoi myös perättäisten nollapeliensä ennätyksen: LukasHradeckyn vartioima maali on pysynyt koskemattomana nyt neljässä perättäisessä ottelussa, kaikkiaan 663 minuutin ajan.

Huuhkajat

@Huuhkajat
SUOMI VOITTAA! 🇫🇮🙌 Nyt taskussa on neljästä Nations Leaguen ottelusta saman verran voittoja ja lohkon piikkipaikka, kun Kreikka kukistuu Ratinalla Pyry Soirin ja Glen Kamaran osumilla lukemin 2-0! OI SUOMI ON!! #Huuhkajat #FINGRE #UNLfi #NationsLeague