Huuhkajat pääsee tuloksellisesti hyvistä lähtöasetelmista sunnuntaiseen Tanska-otteluun. Fyysisesti joukkue ei kuitenkaan ole ideaalissa tilanteessa.

Huuhkajat juhli Kazakstanista hienoa 1-0-voittoa ja joukkue lähti välittömästi ottelun jälkeen charter-koneella takaisin Suomeen. Matka kesti 10 kymmenen tuntia.

– Aika väsynyt olen tällä hetkellä – lentomatkalla ei tullut nukuttua hirveästi. Tässä on kuitenkin hyvin aikaa ennen Tanska-matsia. Pääsee lepäilemään, syömään ja treenaamaan. Sunnuntaina ollaan hyvällä energialla liikenteessä, Kaan Kairinen totesi Huuhkajien perjantaisessa lehdistötilaisuudessa Palloliiton verkkosivujen mukaan.

Kazakstan-voiton myötä Huuhkajat johtaa lohkoa kahden pisteen erolla ennen Tanskaa ja Sloveniaa. Panokset ottelussa ovat kuitenkin kovat.

– Tiesimme kaikki Kazakstan-matsin panoksen. Meillä on nyt tosi hyvät lähtökohdat noihin loppuvuoden otteluihin. Toivottavasti saamme hyvän energian Tanska-otteluun ja yllätämme heidät.

Huuhkajat kohtaa Tanskan sunnuntaina loppuunvaratulla Olympiastadionilla kello 19.00. Yle TV2 näyttää ottelun alkaen kello 18.15.

Lähde: Palloliiton verkkosivut