Saksa ja Argentiina kohtaavat MM-kisojen klassikko-ottelussa, kun joukkueet ratkovat keskenään maailmanmestaruuden. Suomen A-maajoukkueen kapteeni Niklas Moisander nostaa Saksan finaalin ennakkosuosikiksi, mutta ennakoi tiukkaa finaalia.

Moisander veikkaa Saksan hallitsevan pelitapahtumia.

– Saksa on varmasti ottelussa ennakkosuosikki. He varmasti tekevät pääasiassa peliä, kun Argentiina keskittyy vastaiskuihin ja yrittävät laittaa Messin vauhtiin. Tiukka ja mielenkiintoinen peli on tulossa.

Argentiinalla on todella kova hyökkäyskalusto ja sieltä löytyy nopeutta erityisesti Lionel Messin, Angel di Marian ja Sergio Agueron muodossa. Vastaiskutaktiikka saattaakin suosia Argentiinaa.

– Saksan taktiikka varmasti sopii ihan hyvin Argentiinalle, sillä Saksa hyökkää ehkä enemmän. Hollanti-Argentiina oli tylsä peli, kun molemmat vain odottelivat toisen virhettä. Nyt uskon, että Saksa hakee täysillä maalia.

Saksa on tullut kisojen aikana tunnetuksi joukkueena, kun taas Argentiinan kaiken huomion on varastanut Messi. Johdattamalla Argentiinan maailmanmestariksi Messi nostettaisiin kaikkien aikojen suurten joukkoon.

– Jännä nähdä miten Saksa pelaa Messiä vastaan. Hollanti puolusti hänet kokonaan pelistä pois, mutta veikkaan hänellä olevan enemmän tilaa tässä ottelussa. Hänellä on eväät ratkaista ottelu ja hänellä on hirvittävät paineet, mutta hän pystyy ne varmasti kestämään. Jos Argentiina voittaa ja hän on ottelun ratkaisija, Messillä on mahdollisuus nousta kuolemattomien joukkoon. Hän on odottanut tätä tilaisuutta kauan ja hänellä on nyt siihen hyvät mahdollisuudet, pohtii Moisander.