Huuhkaja-sankarin veli ja Hollannin ammattilainen yllättää: ”Lentäjän lupakirja taskussa!”

© Kuva: Getty Images

Rodan riveissä Hollannin toiseksi ylimmällä sarjatasolla viime kauden pelannut Richard Jensen katsoo asioita eteenpäin. Fredrik ”Pikku” Jensenin isoveli ei ole kovin vanha itsekään, 24 vuotta, mutta ammattilaisuran jälkeen tekemistä riittää: Richard Jensen suoritti yksityislentäjän lupakirjan!

– Sain vuoden alussa yksityislentäjän lupakirjan hoidettua, ja broidin kanssa on tehty jo pari kivaa reissua kotimaan taivaalla. Lentäminen on aina ollut jalkapallon lisäksi todella iso juttu minulle, katsotaan, mihin tuo polku johtaa tulevaisuudessa, Jensen kertoo Palloliiton sivuilla julkaistussa haastattelussa.

Richard Jensenin sopimus Rodan kanssa päättyy huomenna. Porvoolaislähtöinen puolustuspelaaja on pelannut myös pääsarjatasolla, Twenten riveissä. Mielessä olisi nähdä jotain muutakin kuin tulppaaneja urallaan.

– Olen heinäkuun alusta lähtien ns. vapaa agentti, Jensen kertoo Palloliiton sivuilla.

– Hieman tuntuu siltä, että Hollanti olisi nyt nähty, joten en panisi pahakseni kokea myös jalkapallon pelaamista jossain toisessa maassa. Kaikki on kuitenkin tällä hetkellä auki.

Richard Jensen pelasi Pikkuhuuhkajissa (21-vuotiaiden maajoukkueessa) peräti 22 ottelua ja oli niistä monessa joukkueen kapteeni. Pikkuveli Fredrik pelaa Augsburgin riveissä – tai keväällä ei kolhujen vuoksi pelannut. Fredrik Jensenillä oli selvä rooli Markku Kanervan EM-lopputurnaukseen menneessä Huuhkaja-joukkueessa: hän teki karsinnoissa kaksi maalia, molemmat Armeniaa vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.