Vaikeampien aikojen jälkeen hyvässä nosteessa olevan Suomen jalkapallomaajoukkueen seuraava haaste on syksyllä käynnistyvä UEFA Nations League.

Suomi pelaa samassa lohkossa Viron, Unkarin ja Kreikan kanssa. Lohkovoitto tarjoaa vaihtoehtoisen tien Nations League -pudotuspelien kautta 2020 EM-lopputurnaukseen. Päävalmentaja Markku Kanervan työlle suuret kehut antava (Lue juttu tästä) Huuhkaja-legenda Mikael Forssell muistuttaa Viafreen haastattelussa, että lohkovoittoon on pitkä matka.

– 10 vuotta sitten oltaisiin puhuttu eri tavalla. Silloin ajatus oli, että Kreikka on kova jalkapallomaa ja ehkä ennakkosuosikki, mutta Viroa edellä Suomi on ainakin ja Unkarin pystyy vähintäänkin haastamaan. Mutta nyt täytyy sanoa, että erittäin kova lohko. Muut maat kehittyvät koko ajan ja meidän pitää pysyä siinä mukana. Tässä lohkossa mitä tahansa voi tapahtua ja siksi uskon, että Suomella on mahdollisuudet, Forssell kertoi yleisölle O’Learys Bakersissa.

Forssellin haastattelu on katsottavissa kokonaisuudessaan Viafreessä.

UEFA Nations League ja EM-karsinnat näkyvät ensi syksystä alkaen Viasatilla ja Viaplayssa. Kaikki Huuhkajien ottelut ovat myös vapaasti katsottavissa Viafreessä.