Fredrik Jensen iski kauden avausmaalinsa, kun Augsburg kävi hakemassa pisteet Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon Bayer Leverkusenin vieraana.

Jensen teki Augsburgin avausmaalin 2-1-voitossa. Maali on hyökkääjälle harvinaista herkkua seurajoukkueessa, sillä maali oli hänelle ensimmäinen Bundesliigassa sitten joulukuun 2019. Hän oli myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauskokoonpanossa.

Jensen pelasi ottelussa 65 minuuttia. Leverkusenin puolelta Lukas Hradecky oli pelikiellossa ja Joel Pohjanpalo tuli 87. minuutilla kentälle.

Muissa Bundesliigan lauantain otteluissa oli tasaista. Leipzig ja Köln (2-2), Hertha Berlin-Eintracht Frankfur (1-1), Werder Bremen-Stuttgart (2-2) ja Schalke-Borussia Mönchengladbach (2-2) päättyivät tasapeleihin. Hoffenheim nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta 3-2-voittoon Bochumista.

Elisa viide Viaplay ja V Sport kanavillaan esittävät Bundesliigaa suorina lähetyksinä.