EräViikingit nousi sunnuntaina huimalla tavalla salibandyn F-liigan naisten puolivälieriin. ErVi nousi jatkopaikan ratkaisevassa ottelussa SaiPaa vastaan loppuhetkillä kahden maalin takaa tasoihin ja voittoon rankkarikisan jälkeen. Jatkopaikka ratkesi viidennessä kohtaamisessa ottelusarjassa, jossa ErVi oli hävinnyt kaksi ensimmäistä peliä.

Sunnuntain ratkaisevassa ottelussa SaiPa johti vielä kahdeksan minuuttia ennen loppua maalein 3-1. EräViikingit tuli maalin päähän ajassa 52.08, ja puolitoista minuuttia ennen loppua tasoitti pelatessaan ilman maalivahtia. Seurasi 20 minuutin jatkoerä, missä ei maaleja nähty. Ratkaisu haettiin siis rangaistuslaukauskilpailusta, jossa helsinkiläiset onnistuivat kahdesti SaiPan yhtä vastaan. Näin kolmatta peliä selkä seinää vastaan pelannut EräViikingit nousi viimeisellä mahdollisella hetkellä puolivälieriin.

Naisten F-liigassa kuusi joukkuetta selvisi runkosarjasta varmuudella puolivälieriin, kahta joukkuetta haettiin niin sanotussa playoffs-karsintavaiheessa. Niissä TPS varmisti jatkopaikan jo aiemmin, nyt EräViikingit selvisi viimeisenä joukkueena puolivälieriin. Puolivälierät alkavat ensi viikolla, otteluparit eivät ole vielä selvillä.