Sunnuntaina 2.11. Helsingin jäähallissa kohtaavat avausvoittonsa viime viikolla ottanut isäntäjoukkue Helsinki Seagulls ja sarjan yksi ennakkosuosikeista Loimaan Bisons. Jo kotimaisen koripallo-ottelun järjestäminen näin suurella näyttämöllä on poikkeuksellista, mutta seurojen taustalta löytyvät viihdealan ammattilaiset Sami Hedberg ja Aleksi Valavuori ottavat myös keskenään yhteen.

Huomenna kello 16.30 alkava tapahtuma on osa Helsingin Seagullsien ja sen taustajoukkojen suunnitelmaa palauttaa pääsarjakoripalloilu näyttävävästi Helsinkiin. Seuran taustalla vaikuttavat mm. koomikko Sami Hedberg sekä tuttu radioääni ja talkshow-isäntä Aki Linnanahde. Miehet ovat lähteneet mukaan toimintaan ja pyrkivät nyt jalkauttamaan Susijengin ympärillä olevaa hypeä myös kotimaiseen sarjakoripalloon.

supersundayA2_4

Tapahtumaan on rakennettu pääsarjaottelun lisäksi myös paljon koko perheelle suunnattua tapahtumaa. Ottelun aikana ja jälkeen esiintyvät mm. Roope Salminen ja Koirat, Signmark sekä Rudi Rok. Ehkä suurin mielenkiito itse pääottelun jälkeen keskittyy kuitenkin Hedbergin ja Valavuoren kokoomien julkkisjoukkueiden kohtaamiseen. Vierailevan team Valavuoren joukkueessa pelaavat Hanna-Maria Seppälä, Antti-Jussi Sipilä, Esa Tikkanen, Manuela Bosco, Tidjan Ba, Axl Smith ja Särre. Kotijoukkue team Hedbergin joukkueessa pelaavat Signmark, Brädi, Kim Herold, Tomi Metsäketo, Jaajo Linnonmaa, Emilia Vuorisalmi ja Michaela Moua.

Viihteellinen ottelu pelataan pääsarjaottelun jälkeen ja sillä tuetaan Nenäpäiväkeräystä.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy tapahtumalle luodulta Facebook-sivulta.