HPK tiedotti torstaina solmineensa pitkän listan jatkosopimuksia. Uudet sopimukset allekirjoittivat muun muassa seuran puolustajat Petteri Nikkilä sekä Joni Tuulola.

Nikkilän sekä Tuulolan jatkosopimukset miellyttivät myös HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilaista.

– Pete (Nikkilä) on HPK:n puolustuksen ruumiillistuma ja taistelija, jonka voi laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Kehittynyt edelleen tänä vuonna ja on puolustuksen tukipilareita. Eetu sen sijaan on ottanut huikean harppauksen eteenpäin kuluvan kauden aikana. Ura voi jatkua tulevaisuudessa isommissa ympyröissä, mutta hienoa, että Eetu valitsi tässä vaiheessa HPK:n parhaimmaksi paikaksi kehittyä edelleen.

– Sekä Petterin, että Eetun sopimukset ovat tärkeät palat pidemmässä projektissa, edustavathan molemmat parhaimmalla tavalla HPK-laisuutta, kommentoi HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen seuran tiedotteessa.

HPK tiedotti käyttävänsä myös optionsa Liigakaudesta 2018-2019 Teemu Turusen, Jere Innalan ja Harri Kainulaisen sopimuksista. Liigajoukkueen valmentajat Timo Turunen ja Juha Lehtola jatkavat HPK:ssa myös ensi kaudella.

U20-joukkueessa pelaava Erkka Seppälä kirjautti itselleen myös ensimmäisen Liiga-sopimuksensa, jonka kesto on 2+1 vuotta.

HPK on vuokrannut Niclas Almarin Espoo Unitediin loppukaudeksi. Puolustajan vuokrasopimukseen kuuluu kuitenkin HPK:n oikeus kutsua Almari takaisin oranssiin tarpeen vaatiessa. Pittsburgh Penguinsin 2016 varaama puolustaja on HPK:n sopimuspelaaja kaudella 2018-2019.