Jalkapallon Liigacupin välieräpaikkaa ratkottiin keskiviikkona, kun FC Honka kohtasi Helsingin Pallokentällä HJK:n.

Tai oikeammin Klubi 04:n, joka tuurasi Turkkiin torstaina matkustavaa edustusjoukkuetta. Ja hyvin tuurasikin – nuori Klubi 04 pelasi todella ennakkoluulottomasti ja vahvalla asenteella. Joukkueen prässipeli toi suuria ongelmia Hongalle ensimmäisellä jaksolla. Tulostakin tuli, sillä ensi kauden Kakkosen todennäköisin maalikuningas, Carlos Erikson, vei HJK:n (Klubi 04:n) johtoon.

Toisella jaksolla Honka ryhdistäytyi ja vastustajajoukkueen nuorukaisten jalka alkoi ymmärrettävästi painaa. Vaihdosta kentälle tullut Agon Sadiku tasoitti ensin ottelun ja vei myöhemmin Hongan johtoon. Loppulukemat 3-1 teki Kevin Jansen.

– Olimme pelin alussa kyllä aika heikkoja. Pelaamisemme onneksi kehittyi paljon pelin aikana ja saimme tehtyä tarvittavat maalit. Paljon kehitettävää on vielä, tästä mennään eteenpäin, Agon Sadiku totesi ottelun jälkeen Hongan verkkosivuilla.

Sadikun maalit pelastivat Hongan todelliselta häpeältä. Ei mitään Klubi 04:n todella upealta taistelulta pois, mutta Veikkausliigan kärkipäähän hamuavalle joukkueelle Kakkosen joukkueelle putoaminen olisi ollut karvas pala. Toisen jakson ansiosta Honka eteni jatkoon, ansaitusti, ja kohtaa välierissä joko SJK:n tai HIFK:n. Välieriin jo selvinnyt Haka kohtaa KuPS:in tai Interin. Kaksi jäljellä olevaa puolivälierää pelataan ensi lauantaina.