Esport Hongan tähtipelaajiin kuuluva Kevin Jansen jatkaa Espoossa. Hollantilainen teki kahden vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa ja kuuluu siis kantaviin voimiin jatkossakin.

– Olen todella iloinen jatkosopimuksesta. Siitä hetkestä lähtien kun tulin tänne puolitoista vuotta sitten, olen tuntenut oloni kotoisaksi. Kaikki olivat ja ovat yhä todella mukavia ja ystävällisiä minulle. Olen nauttinut lähes joka hetkestä Suomessa. Elämä on hyvää ja täällä on monia kauniita paikkoja. Ystäväni ja perheenjäseneni ovat käyneet usein täällä ja he ovat kaikki sitä mieltä, että tämä on kaunis maa, Jansen perusteli jatkosopimustaan Hongan verkkosivuilla.

Hongassa ollaan luonnollisesti tyytyväisiä Jansenin jatkosopimukseen.

– Kevin Jansen on ollut todella tärkeä pelaaja keskikentällämme ja samalla yksi Veikkausliigan parhaista omalla pelipaikallaan. Kevinin taso on korkealla pelistä toiseen. Hän on positiivinen persoona ja pystyy jakamaan nuorille pelaajille kokemusta omalta peliuraltaan. Olemme todella tyytyväisiä jatkosopimukseen, sanoi Hongan urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

Honka on tällä hetkellä Veikkausliigassa sijalla kuusi.

Lähde: FC Hongan verkkosivut