Hollanti voitti B-lohkon päätöskierroksen kamppailussa Chilen maalein 2-0 (0-0). Voiton myötä Hollanti nappasi itselleen lohkovoiton.

Pelin ensimmäinen 45-minuuttinen ei ollut mitään suurta näytöstä. Hollanti hallitsi peliä, mutta huippuvaaralliset maalipaikat olivat vähissä. Chile tyytyi puolustamaan, eikä aikaisemmissa peleissä nähtyä aggressiivisuutta kentällä nähty.

Toisella jaksolla peli jatkui edelleen Hollannin hallinnassa ja maalinteossa se onnistui ensimmäisen kerran 77. minuutin kohdalla. Asialla oli juuri kentälle vaihdettu Leroy Fer, joka puski pallon upeasti alakulmaan. Hyvän keskityksen osumaan tarjoili Daryl Janmaat.

Hollannin maalin myötä Chile olisi tarvinnut kaksi maalia noustakseen voittoon ja lohkoykköseksi. Kunnollista kirivaihdetta ei joukkue saanut kuitenkaan aikaiseksi ja Hollanti iski vielä yhden maalin lisää pelin yliajalla. Maalintekijänä oli Memphis Depay, joka osui Arjen Robbenin syötöstä vastahyökkäyksestä.

Hollanti voitti B-lohkon voittamalla kaikki kolme peliänsä. Chile tuli toiseksi kahdella voitollaan. Hollanti kohtaa neljännesvälierissä A-lohkon voittajan ja Chile A-lohkon toiseksi sijoittuneen.