B-lohkossa pelataan tiistaina päätöskierros. Lohkokärjessä tasapistein olevat Hollanti ja Chile kohtaavat kello 19.00 alkavassa ottelussa.

Molemmat maat ovat saaneet loistavan alun MM-kisoissa. Hollanti on voittanut Espanjan 5-1 ja Australian 3-2. Chile puolestaan on voittanut Espanjan 2-0 ja Australian 3-1. Molemmilla mailla on siis kasassa kuusi pistettä kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen ja jatkopaikka on jo saletissa.

Espanjan maaliero on tällä hetkellä parempi kuin Chilellä, joten tasapeli maanantai-illan pelistä takaa Hollannille lohkovoiton. Chile tarvitsee kolme pistettä lohkovoittoon.

B-lohkon voittaja saa neljännesvälierissä vastaansa A-lohkon kakkosen. B-lohkon voittaja saa puolestaan vastaansa A-lohkon voittajan. A-lohkossa tiukinta otetta lohkovoitosta pitää kiinni Brasilia, joka ei ole varmasti kenellekään mieluisin vastustaja ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Näin ollen lohkovoitto on varmasti Hollannin ja Chilen suuri tavoite tälle illalle.

Hollanti ja Chile tulevat varmasti antamaan pelissä vastuuta vähemään näissä kisoissa pelanneille pelaajille. Huilivuorossa on iso osa pelaajista, jotka ovat saanet keltaisen kortin, sillä kaksi keltaista tuo automaattisesti yhden pelin pelikiellon.

Hollannilta on varmasti sivussa kaksi keltaista saanut Robin van Persie.

– Haluamme voittaa lohkon, mutta helpolla se ei tule. Tiesin jo etukäteen, että Chile on meidän pahin vastustaja lohkossa, Louis van Gaal kertoo Fifan verkkosivuilla.