Hollanti otti tärkeän 4-2-vierasvoiton Saksasta jalkapallon EM-karsinnoissa perjantaina.

Isäntämaa Saksa johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-0 Serge Gnabryn 9. minuutilla tekemällä osumalla. Hollanti nousi tasoihin 59. minuutilla Frenkie de Jongin maalilla ja johtoon 7. minuuttia myöhemmin Jonathan Tah’n omalla maalilla. Toni Kroos toi isännät vielä tasoihin 73. minuutilla, mutta Donyell Malen teki voittomaalin 79. minuutilla ja Georginio Wijnaldum viimeisteli loppulukemat 91. minuutilla.

Tappio oli Saksalle ensimmäinen näissä EM-karsinnoissa. Hollannille voitto oli EM-kisapaikasta taistelussa erittäin tärkeä. C-lohkon kärjessä on puhtaalla pelillä Pohjois-Irlanti (12 pistettä).

Saksa on kolme pistettä perässä ja ottelun kärkikaksikkoa vähemmän pelannut Hollanti nyt kolmen pisteen päässä Saksasta.