Veikkausliigan mestaruuden viikonloppuna varmistanut HJK jatkaa pikaisella tahdilla Eurooppa-liigan taivaltaan, kun helsinkiläiset matkustivat keskiviikkona Bulgariaan Ludogoretsin vieraaksi.

Joukkueet kohtasivat viime viikolla Töölössä, jossa lievästi Klubin komennossa käyty ottelu päättyi lopulta lukuisten hyvien maalipaikkojen jälkeen 1–1-pistejakoon.

– Ludogorets on tietysti hyvässä muistissa viime viikolta. Pelasimme viimeksi hyvän pelin, mutta on selvä juttu, että vieraskentällä täytyy vielä siitä parantaa, jotta voimme saada hyvän tuloksen. Kotona pystyimme kontrolloimaan peliä yhtä kymmenminuuttista lukuun ottamatta, ja meidän täytyy ottaa siitä itseluottamusta huomiseen, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela HJK:n sivuilla.

Eurooppa-liigan C-lohkossa Real Betis on matkalla jatkopaikkaan, kun espanjalaisryhmä on voittanut kaikki kolme otteluaan. Toisesta sijasta tullaan käymään tiukka kamppailu: tällä hetkellä Ludogorets on toisessa sijassa kiinni neljällä pisteellään, mutta AS Roma hengittää niskaan vain pisteen päässä. Yhden pisteen saalistaneella Klubillakin on vielä sanansa sanottavana, mutta se vaatisi käytännössä voittoa huomenna. Myös lohkon kolmas sija on arvokas, sillä Eurooppa-liigan lohkokolmoset etenevät Konferenssiliigan pudotuspeleihin.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittää ottelun sekä muita Eurooppa-liigan otteluita suorina lähetyksinä.

Lähde: HJK:n verkkosivut