Kolme neljästä Veikkausliigajoukkueesta eteni jatkoon eurokentillä, kun HJK, KuPS ja SJK raivasivat tiensä jatkoon. FC Interin eurotaival sen sijaan päättyi.

HJK joutui tiukan paikan eteen Mestarien liigan karsinnassa, kun latvialainen RFS meni kotikentällään 2-0-johtoon ja samalla yhteismaaleissa 2-1-johtoon. HJK nousi kuitenkin tasoihin Luis Carlos Murillon vapaapotkumaalilla ja ratkaisua haettiin lopulta rangaistuspotkukilpailusta. Siinä HJK oli vahvempi 5-4 ja eteni toiselle karsintakierrokselle. Se saa vastaansa tshekkiläisen Viktoria Plzenin.

SJK esitti niin ikään komean nousun Konferenssiliigan karsintaottelussa virolaista FC Floraa vastaan. SJK oli hävinnyt vieraspelin Tallinnassa 0-1 ja tilanne synkkeni entisestään, kun Flora meni ottelussa jo 2-0. SJK:n Jake Jervis iski kuitenkin hattutempun ottelun lopussa ja vei ottelun jatko-otteluun. Jatko-ottelussa jo toinen Floran pelaaja ajettiin kentältä ja SJK käytti kahden miehen ylivoiman, kun Ville Tikkasen tarkka laukaus löysi tiensä verkkoon seitsemän minuuttia ennen loppua. SJK saa toisella kierroksella vastaan norjalaisen Lilleströmin.

KuPS voitti omassa kotiottelussaan georgialaisen FC Dila Gorin 2-0 ja pystyi vieraskentällä pitämään isäntänsä aisoissa joukkueiden päädyttyä maalittomaan tasapeliin. KuPS saa toisella kierroksella vastustajakseen moldovalaisen Milsamin.

FC Interin eurourakka päättyi tappioon kosovolaiselle Dritalle. Inter oli voittanut kotonaan 1-0, mutta vieraskentällä tuli tukkaan 0-3.