HJK kohtaa tänään illalla klo 20 Suomen aikaa IFK Norrköpingin Tukholmassa.

HJK voitti tiistaina Allsvenskan-seura Hammarbyn 3-2. Helsinkiläiset olivat tauolla 0-2-tappiolla, mutta kirivät toisella puoliajalla 17 minuutissa voittoon. Maalit tekivät Akseli Pelvas, Alfredo Morales ja Ousman Jallow.

IFK Norrköping puolestaan voitti edellisessä harjoituspelissään IK Frej’n sunnuntaina 6-1-lukemin. Huuhkajiin nuosuaan tekevä Simon Skrabb iski ensimmäisen osumansa uuden seuransa paidassa komealla tavalla (katso alta). Kertaa vielä myös Klubin tiistain kamppailun parhaat palat koosteesta.

IFK voitti Allsvenskanin toissa kaudella ja sijoittui viime syksynä pronssille. Daniel Sjölund on kuulunut joukkueen runkopelaajiin ja on kokoonpanossa myös illan HJK-kamppailussa.

IFK Norrköping

@ifknorrkoping
1️⃣ Simon Skrabbs första mål i IFK-tröjan var en riktig delikatess 👇🏻 #ifknkpg

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK TV: Hammarby IF - HJK Helsinki 2-3. Highlights! #HJK #Veikkausliiga youtu.be/ca3l1jgZ-gQ?a