Ruotsin Allsvenskanissa pelattiin maanantaina kolme ottelua. Huuhkajapelaajista Elfsborgin Leo Väisänen oli jälleen avauksessa ja pelasi täydet minuutit 0-0 päättyneessä ottelussa Helsingborgia vastaan. Häcken pelasi myös tasapelin lukemin 2-2 Siriuksen vieraana.

Suomalaisittain oli harmillista, että historiallisen EM-kisamaalin tehnyt Jasse Tuominen oli pudonnut Häckenin penkille. Tuominen aloitti kaksi kauden ensimmäistä ottelua, mutta nyt piti vauhtia hankkia vaihdon kautta. Tuominen tuli kuitenkin kentälle toisella jaksolla, mutta vieläkin jäi maalitili Allsvenskanissa avaamatta.

Häckenin takalinjoilla Joona Toivio pelasi jälleen koko ottelun ja kirjasi toisella jaksolla varoituksen.

Allsvenskania on nyt pelattu kolme kierrosta. Norrköping johtaa sarjaa puhtaalla pelillä.