Jalkapallon Liigacupin puolivälierissä nähtiin HIFK:n nimekkäimmät hankinnat kentällä. Maalivahti Beto teki odotetun debyytin ja selviytyi siitä hyvin. Kärkimies Eero Markkanen tuli vaihdosta kentälle, mutta pelituntuman puute näkyi selvästi.

HIFK taisteli ottelussa hyvin, mutta vahvan talven pelannut SJK oli kuitenkin selvästi parempi ja 1-0 voitto toi ansaitun paikan Liigacupin välieriin.

– Se oli kova ottelu. Halusimme päästä jatkoon, ja me teimme kaiken sen eteen, että näin tapahtui. Olisimme halunneet pelata enemmän jalkapalloa, ja jotkut ratkaisut eivät olleet oikeita. Jalkapallo on kontaktipeli, mutta itselle jäi vähän pelin jälkeen tunne, että emme hirveästi päässeet pelaamaan ottelussa. Mutta kun pelasimme, teimme asiat hyvin. Me pakotimme heitä puolustamaan, mutta samalla me itse puolustimme hyvin, SJK:n valmentaja Joaquin Gomez arvioi ottelun jälkeen SJK:n verkkosivuilla.

Ottelun ainoa maali nähtiin ensimmäisen jakson viimeisillä sekunneilla, kun vielä viime kaudella HIFK:ssa pelannut Jake Dunwoody tykitti kulmapotkun jälkitilanteesta SJK:n johtoon ja lopulta voittoon.

Välierässä SJK kohtaa kotonaan Hongan.