HIFK:n Jarno Pikkarainen: ”Ei nivoutunut voittavaa nippua”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen purkaa joukkueensa viime kautta uusimmassa Suplan Liiga –podcastissa. Pikkaraisen mukaan viime kausi on analysoitu tarkasti.

– Olemme tehneet paljon pelillistä ja henkistä analyysia. Aloitimme pelillisesti hyvin, mutta tulos ei seurannut. Loukkaantumiset toivat ison haasteen. Meillä oli pari peliä, jotka pystyimme pelaamaan samalla kokoonpanolla, Pikkarainen kertasi kauden aikana olleita vaikeuksia Liiga-podcastissa.

– Se vaikutti myös henkiseen puoleen, että pelillinen puoli ei lähtenyt kehittymään niin voimakkaasti. Joukkueesta ei nivoutunut voittavaa nippua, eikä ruuvia päästy kiristämään.

Erityisesti Pikkaraista harmitti hänen joukkueensa epätasaisuus. Toivomisen varaa jäi myös kotiottelujen tuloksiin – sen sijaan vieraspelit HIFK hoiti hyvin.

-Se määrätynlainen epätasaisuus paistoi. Meillä oli hyviä jaksoja, mutta pelaaminen heilahteli liikaa. Eritoten kotipelaaminen ei lähtenyt vetämään, eikä kotipelaamisesta tullut sellaista turvasatamaa, mitä sen olisi pitänyt olla. Vastaavasti otimme vieraissa pisteitä todella hyvin, Pikkarainen sanoo.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.