© Kuva: Pekka Mäntylä

HIFK:lle jälleen jatkosopimus

Veikkausliigassa pelaava HIFK tiedottaa jälleen uudesta jatkosopimuksesta. Laitapelaaja Nnaemeka Anyamele jatkaa seurassa kauden 2017.

Kontrahti on stadilaisseuralle jo kolmas kahden päivän sisään. Tiistaina HIFK tiedotti tehneensä sopimukset maalivahti Carljohan Erikssonin ja puolustaja Pauli Kuusijärven kanssa. Erikssonin pahvi kattaa kauden 2017, Kuusijärven diili ulottuu kauden 2018 loppuun saakka.

Vielä viime vuonna Suomen U21-maajoukkuerinkiin kuuluneesta Anyamelesta, 22, olivat HIFK:n lisäksi kiinnostuneita myös pari muuta Veikkausliigan seuraa. Lisäksi pelaaja kävi näyttäytymässä ulkomailla ja haistelemassa kovemman sarjan meininkiä. Anyamelella on edelleen kova halu päästä urallaan kansainvälisille kentille.

– Kyselyitä tuli muista kotimaisista seuroista, mutta ei mitään konkreettista. Kävin Englannissa testijaksolla ja näin siellä todella läheltä, millaista elämä on ammattilaisena. Se oli minulle silmiä avaava kokemus ja näytti minulle sen, kuinka paljon pitää tehdä lisää töitä, että pääsen eteenpäin urallani. Siirtyminen kansainvälisille kentille on yhä ehdottomasti tavoitteenani, Anyamele kertoo HIFK:n sivuilla.