HIFK on viime aikoina tiedottanut aktiivisesti uusista pelaajista ja on tiedotusvirrassa ollut sijoittajauutisiakin.

Nyt on vuorossa Oy HIFK AB:n toimisto, jonka johtoon asettuu helmikuun alussa uusi mies, Jarno Salmivuori. Salmivuori, 47, on kokenut media- ja urheiluliiketoiminnan ammattilainen. Työuralta löytyy kokemusta mm. Alma Mediasta, Telialta ja viimeksi MTV:n palveluksesta, jossa hän vastasi urheilun kaupallisesta tuottamisesta.

Lisäksi Salmivuori muistetaan, ilolla ja kenties kauhullakin, melkoisen viiksibuumin tuomisesta Suomeen. Hän veti Movemberin Suomen paronina projektia oman työnsä ohella kahdeksan vuoden ajan. Useat urheiluseurat kasvattivat karvaa Movemberin aikana, kuten esimerkiksi Huuhkajat, jonka panos yhtenä Movember -vuotena palkittiin suurimpana varainkerääjänä eturauhasyövän tutkimukseen.

HIFK on aina ollut lähellä Salmivuoren sydäntä, joten uusi haaste kutkuttaa.

– Kun on punainen IFK:n vaakunan muotoinen sydän ja tällainen työmahdollisuus avautuu, ei haasteeseen tarttumista tarvinnut pitkään pohtia, Salmivuori kertoi HIFK:n verkkosivuilla.

– IFK:n historia ja Suomen parhaat fanit ovat asioita, joiden varaan on hyvä rakentaa tulevaisuutta.

HIFK Fotboll AB:n nykyinen toimitusjohtaja Christoffer Perret jatkaa edelleen HIFK Soccer RF:n hallituksen puheenjohtajana. Jarno Salmivuori aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä helmikuun alussa.