HIFK tiedotti verkkosivuillaan tiistaina tehneensä jatkosopimukset maalivahti Atte Engrenin sekä hyökkääjien Thomas Nykoppin sekä Micke-Max Åstenin kanssa.

Engrenin sopimus on mallia 1+1 vuotta, Nykoppin sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta ja Åstenin sopimus on kolmevuotinen.

Engren siirtyi HIFK:hon elokuussa ja on pelannut syksyn aikana 27 ottelua Liigassa ja neljä CHL:ssä. Engren, 29, on Liigan päästettyjen maalien tilastossa toisena keskiarvolla 1,93 maalia ottelussa. Hänen torjuntaprosenttinsa on 92,25. Aiemmin urallaan Engren on pelannut TPS:ssa, sekä kolme kautta KHL:ssä Lev Prahan, Atlantin ja Moskovan Spartakin joukkueissa ja Ruotsissa Leksandin joukkueessa 2016-2017.

– Kaikki kolme ovat ilmaisseet selvästi sen, että haluavat pelata HIFK:ssa, mikä on meille erittäin tärkeää, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.

Nykopp pelaa HIFK:ssa kuudetta kauttaan.

– Nykopp on henkeen ja vereen IFK:lainen, ja hänen kokonaisvaltainen pelaaminen, tunne ja liike ovat poikkeuksellisen korkealla tasolla, sanoi Salmelainen.

25-vuotias Åsten pelaa Nykoppin tavoin kuudetta kauttaan HIFK-paidassa. 192 runkosarjan ottelussa Åsten on tehnyt tehot 12+16=28.

– Åsten on ottanut varmaan sata tikkiä naamaansa tämän seuran puolesta ja hänestä tietää, mitä saa joka ilta kaukalossa. On myös huomattavasti kivampaa pelata hänen kanssaan, kuin häntä vastaan, Salmelainen sanoo.