Barcelona kohtaa lauantaina Copa del Reyn finaalissa Athletic Bilbaon ja ykkösaiheeksi ennakkoon ei noussut suinkaan itse ottelu, vaan Ronald Koemanin asema Barcan päävalmentajana. Vahvat huhut kertovat Koemanin saavan kenkää, jos finaali päättyy tappioon.

Barcelona on kevään edetessä löytänyt hyvän vireen ja noussut mukaan taistelemaan La Ligan voitosta. Matkaan mahtuu kuitenkin kitkeriä tappioita, kuten viime viikolla El Clasicossa.

– On hiukan outoa, että minun pitää vastata tällaisiin kysymyksiin, kun olemme pelanneet 19 ottelua ilman tappiota. Häviämme yhden ottelun ja minun pitää alkaa puhua tulevaisuudestani, Koeman hämmästeli cupin finaalin lehdistötilaisuudessa kyselyitä asemastaan.

– Ehkä minun pitää hyväksyä tämä. Minulla on vuosi sopimustani jäljellä. Tiedän että paineet ovat isot ja pystyn ne käsittelemään, mutta välillä tämä on aika outoa.

Barca taistelee vielä mestauudesta ja Copa del Reysta, mutta Espanjan supercup päättyi tappioon juuri Athletic Bilbaolle, Mestarien liigasta tuli lähtö ja kärkiottelut La Ligassakin Barca on hävinnyt järjestään.