Harvian kiuaslahjoitus kiteyttää olennaisen osan Leijonien mestaruustarinaa: ”Saunominen oli koko projektin ajan tärkeä yhteishengen tuoja”

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Maailmanmestarimaalivahti Kevin Lankinen on erittäin otettu joukkueen pelaajien kiuasvalmistaja Harvialta saamasta upeasta lahjoituksesta.

Harvia lahjoitti torstaina jokaiselle Leijonien mestarijoukkueen pelaajalle markkinoiden uusimman ja edistyksellisimmän sähkökiukaan, Harvia Clindro Plus Spotin. Saunominen tuli joukkueelle tutuksi mestaruusjuhlien lisäksi jo Kosicessa, jossa pelaajien ahkerassa käytössä oli paikalle tuotu saunarekka.

– Saunominen oli meille koko projektin ajan tärkeä yhteishengen tuoja. Kiva, että koko tiimi pääsee nyt nauttimaan uusien kiukaiden lämmöstä, Harvian lahjoituksen koko joukkueen puolesta vastaanottanut Kevin Lankinen kertoo.

Nyt mestaruusjuhlat voivat jatkua läpi kesän, kun jokainen pelaaja saa varustella oman saunansa tuliterällä huippukiukaalla.

– Tämä on meille kaikille kultajoukkueen pelaajille taas erittäin hyvä tekosyy viedä poika vielä kerran saunaan, Lankinen toteaa.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!