Englanti voitti Tunisian 2-1 MM-kisojen avausottelussaan kapteeni Harry Kanen kahden maalin ansiosta.

Englanti sai otteluun loistavan alun, kun Jesse Lingard pääsi vetämään avopaikasta, mutta Tunisian maalivahti Mouez Hassen torjui. Maalitykki Kane siirsi Englannin johtoon hetkeä myöhemmin Hassenin loistavan torjunnan jälkeisestä paluupallosta. Hyvin pelannut maalivahti loukkasi kuitenkin itsensä vartin pelin jälkeen ja Ben Mustapha Farouk korvasi hänet.

Puolen tunnin kohdalla Kyle Walker osui kyynärpäällä Ben Youssef Syamia kasvoihin ja Tunisia sai tilanteesta rangaistuspotkun. Ferjanin Sassin tasoitti ottelun pilkulta, vaikka Englannin maalivahti Jordan Pickford sai laukaukseen sormenpäät väliin. Juuri ennen taukoa Lingard osui vielä Tunisian maalin tolppaan, mutta puoliajalle mentiin 1-1 lukemin.

Toisella puoliajalla peli eteni pitkään vaarattomasti Englannin pitäessä palloa ja Tunisian keskittyessä puolustamiseen. Harry Kane kuitenkin ratkaisi ottelun yliajan puskullaan ja Englanti otti henkisesti tärkeän voiton.

Englanti kohtaa seuraavassa ottelussaan Panaman, Tunisia puolestaan kivenkovan Belgian.