MoDo kuuluu seurana Ruotsin jääkiekkohistoriaan ja seuran uudesta tulemisesta on puhuttu paljon, mutta käteen on jäänyt vähän. Nyt viimeisimpänä entiseen seuraansa palannut 26-vuotias tähtipelaajiin luettu Edwin Hedberg ilmoitti yllättäen lopettamisestaan.

Hedberg on kärsinyt loukkaantumisista, mutta kyse lopettamispäätöksestä ei ole vain niistä. Ongelmat alkoivat hänen mukaansa jo paluun jälkeen kesällä ja yksi ongelmista oli päävalmentajana vielä tuolloin toiminut Ville Nieminen.

Nieminen tuli mukaan rakentamaan uutta nousua, mutta pesti kesti kauden alusta vain yhdeksän ottelua, eikä Hedberg kovin korkealla suomalaista arvosta.

– En tiedä mitä pitäisi sanoa. Se oli erilaista johtamista. Hänellä oli varmasti paljon paineita ulkoa päin ja pohjimmiltaan hän oli hyvä ihminen, Hedberg kertoi Expressenille, mutta…

– Se ei kuitenkaan sopinut meidän ryhmäämme tai Allsvenskaniin. Minusta hänellä ei ollut homma oikein hanskassa ja se näkyi myös jäällä. Oli epäselvää kuinka meidän olisi pitänyt pelata.

Suoraan Nieminen ei Hedbergin tiistaina tulleeseen ratkaisuun kuitenkaan vaikuttanut saatuaan lähtöpassit MoDosta jo aiemmin.