Jalkapallon Bundesliiga jatkuu Saksassa viikonloppuna. Näin myös Huuhkajien Fredrik Jensenin Augsburgin osalta, kun lauantaina vastaan asettuu Wolfsburg. Joukkueet ovat valmistautuneet kauden jatkumiseen tiukissa viikon karanteenimaisissa oloissa – ainakin melkein kaikki.

Jensen joukkuekavereineen joutuu nimittäin lauantain otteluun ilman päävalmentaja Heiko Herrlichiä. Vasta maaliskuussa tehtäväänsä nimitetylle Herrlichille ottelu olisi ollut ensimmäinen joukkueen peräsimessä.

Toisin kuitenkin kävi. Herrlich on väliaikaisten määräysten nojalla siirretty sivuun viikonlopun otteluista. Syy? Karanteenimääräysten rikkominen. Peruste? Hammastahna. Herrlich nimittäin poistui joukkueen hotellista käydäkseen viattomasti ostamassa hammastahnaa, mutta rikkoi samalla ehdotonta sääntöä poistua hotellista vain joukkueen harjoituksiin.

– Tein virheen. Vaikka olen noudattanut kaikkia hygieniasääntöjä sekä lähtiessäni hotellista että päinvastoin, tätä ei saa tekemättömäksi. En käyttäytynyt kuin roolimalli pelaajilleni tai suurelle yleisölle, Herrlich myönsi seuran tiedotteessa.

Herrlich voi palata joukkueen pariin annettuaan kaksi negatiivista koronatestinäytettä muutaman päivän välein.

Bundesliigan viikonlopun kierroksen otteluita pääsee seuraamaan suorina lähetyksinä Viaplayssa ja Viasat Urheilussa.