Manchester Cityn tähtihyökkääjän Erling Haalandin eksklusiivinen haastattelu saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa 20. joulukuuta.

Debyyttikaudellaan Valioliigan valloittanut 22-vuotias Haaland kohtaa Liverpool-legendan Jan Mølbyn avoimessa keskustelussa elämästä urheilun huipulla ja Valioliigan maalipörssin kärjessä. ”Haaland Conquers England” on jatkoa suuren suosion saavuttaneelle Viaplay-dokumentille ”Haaland – The Big Decision”, joka nousi otsikoihin ympäri Eurooppaa tänä kesänä.

Haastattelussa Erling Haaland ja Jan Mølby keskustelevat norjalaispelaajan merkittävistä ensimmäisistä kuukausista Cityssä, hänen suhteestaan manageri Pep Guardiolaan ja joukkuetovereihinsa, sekä Haalandin tähtäimessä olevista ennätyksistä. He puhuvat myös Haalandin unelmista jalkapallon maailmanmestaruuskisoista, ja UEFA Champions Leaguesta sekä siitä, mitä mieltä hän on vertailusta ranskalaistähti Kylian Mbappéen

– Kaikki on mennyt hyvin. Pidän ihmisistä ja pidän elämästäni. Ihmiset, jotka sanoivat, etten aio sopia joukkoon, sanoivat sen ehkä saadakseen huomiota. Et voi välittää siitä, mitä ihmiset sanovat sinusta, koska et voi hallita sitä. Tiesin, että sopisin joukkueeseen, joka teki edellisenä vuonna yli 100 maalia – de Bruynen, Fodenin ja muiden kanssa. En ole yllättynyt!, Haaland kuvailee debyyttikauttaan haastattelussa. 

‘Haaland Conquers England’ on katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa 20.12. klo 20:00 lähtien. 

Lähde: Viaplay Groupin tiedote