Portossa nykyisin pelaava Real Madridin legenda Iker Casillas voitti Golden Foot –palkinnon, joka jaetaan vähintään 28-vuotiaalle pelaajalle ja on enemmän palkinto koko urasta kuin edellisvuodesta.

36-vuotias Casillas on kuulunut maailman huippumaalivahteihin jo pitkään ja palkinnon hän sai tavallaan jatkumona, sillä viime vuonna pystin pokkasi toinen maalivahtilegenda Gianluigi Buffon. Casillas kertasi uraansa palkinnonjakotilaisuudessa.

– Olen ollut todella onnekas jalkapallon suhteen, siitä saakka kun aloitin pelaamisen. Minun pitää olla kiitollinen tälle lajille, joka on antanut minulle niin paljon iloa ja myös paljon surua, mutta tulen aina muistamaan iloiset hetket päällimmäisenä, ”San Iker” sanoi AS:n mukaan.

– Pelaajien takana ovat fanit, jotka kärsivät ja uskovat joukkueeseensa. Minulla on ollut tilaisuus tehdä monet ihmiset onnellisiksi.

Casillasia on hienojen otteiden myötä oltu viemässä Portosta vielä toisiin ympyröihin, mutta mies itse viihtyy seurassa ja saattaa myös päättää komean uransa satamakaupungissa.

– Hanskojen ripustaminen naulaan on joka päivä lähempänä. Haluaisin pysyä jalkapallon parissa, mutta en tiedä missä roolissa. Ehdottomasti haluan kuitenkin jatkaa jalkapallomaailmassa, Casillas sanoi.