Genève-Servette on Champions Hockey Leaguen kauden 2023-24 mestari. Sveitsiläisjoukkue voitti tiistaina pelatussa finaalissa ruotsalaisen Skellefteå AIK:n lukemin 3-2 (3-1, 0-0, 0-1).

Ottelun ensimmäisessä erässä nähtiin jo neljä maalia, joista sveitsiläinen isäntäjoukkue teki kolme. Genève-Servettelta osuivat avauserässä Eliot Berthon, Sakari Manninen ja Daniel Winnik, Skellefteå AIK:lta puolestaan Martins Dzierkals.

Toisessa erässä maaleja ei nähty, mutta päätöserässä Anton Heikkinen loi kavennuksellaan toivoa ruotsalaisille. Enempää osumia ei kuitenkaan nähty ja näin kotijoukkue pääsi juhlimaan historiallista voittoa.

Suomalaisjoukkueista tämän talven CHL:ssa parhaiten pärjäsi Rauman Lukko, jonka tie katkesi välierävaiheessa.

Lähde: CHL:n tiedote