Suomalaispelaajat olivat vahvassa iskussa viime yön NHL-kierroksella. Floridan kolmikko oli tehokkaana ja yhteensä viisi suomalaista pääsi maaliin makuun.

Anton Lundell loisti maalilla ja kahdella syötöllä, kun Florida kaatoi Washingtonin 6-3. Aleksander Barkov kantoi kortensa kekoon yhdellä maalilla ja Eetu Luostarinen syötöllä.

Carolinan ja Montrealin pelissä nähtiin tukku suomalaistehopisteitä, kun Sebastian Aho merkkautti 1+1 ja Jesperi Kotkaniemi maalin 6-2-voitossa. Antti Raanta torjui 20 kertaa Carolinan maalilla. Montrealilta Joel Armia ja Jesse Ylönen saalistivat syöttöpisteet.

Patrik Laine palasi maalikantaan rangaistessaan entistä seuraansa Columbuksen voittaessa Winnipegin 3-1. Laine sai myös syötön yhteen osumaan. Joonas Korpisalo nappasi 37 kiekkoa kiinni.

Erik Haula teki kauden viidennen maalinsa, mutta se jäi laihaksi lohduksi St. Louisin kaataessa New Jerseyn 4-2. Eeli Tolvanen sai syöttöpisteen, kun Seattle murskasi Philadelphian 6-2.

Kaapo Kähkösen 36 torjuntaa eivät riittäneet voittoon, kun Vegas voitti San Josen 2-1. Juuse Saros joutui taipumaan viidesti ja sai tililleen 25 torjuntaa, kun Boston voitti Nashvillen 5-0.

NHL:n viime yön tulokset:
Washington-Florida 3–6
Carolina-Montreal 6–2
Columbus-Winnipeg 3–1
Nashville-Boston 0–5
Calgary-Detroit 2–5
St. Louis-New Jersey 4–2
Seattle-Philadelphia 6–2
Las Vegas-San Jose 2–1

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.