Turkulainen FC Inter tiedottaa tehneensä kaksivuotisen sopimuksen valmentaja José Riveiron kanssa. 41-vuotias espanjalainen korvaa John Allenin päävalmentajana marraskuusta alkaen.

Riveiro siirtyy Interin HJK:n organiaatiosta, jossa hän on ollut Mika Lehkosuon kakkoskoutsina viimeisellä kahdella kaudella.

– Inter haluaa pelata modernin jalkapallon eturintamassa. Pelin nopeus ja teknistaktiset tekijät kasvavat jatkuvasti ja haluamme kehittää joukkuettamme etenkin näillä osa-alueilla, kommentoi FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki seuran verkkosivuilla.

Päävalmentajan valinnan valmistuttua alkaa myös muun valmennustiimin kokoaminen. Joukkueen kasaaminen on jo aloitettu ja noin puolet joukkueesta on kiinnitetty.

– Sekä pelaajien että valmennustiimin kohdalla kiinnitämme huomiota samoihin osa-alueisiin kuin päävalmentajan valinnassa. Haemme teknistaktisesti taitavia ja nopeita pelaajia, joiden kyvyt saadaan täyteen käyttöön uuden päävalmentajan ja valmennustiimin myötä. Kokoamme valmennustiimiä, joka tukee seuraa ja Riveiroa näissä tavoitteissa, Mäki kertoo.