FC Honka jatkaa tiukasti Veikkausliigan mestaruustaistelussa, kun se voitti vieraskentällä Ilveksen. Taistelu ylemmän loppusarjan paikoista jatkuu tasaisena.

Honka vankisti asemiaan kärkikolmikossa ja toisaalta puski Ilvestä yhä syvemmälle voittaen lauantaina Tampereella 4-0. Hongan urakkaa helpotti Tommi Jäntin saama punainen kortti ennen puolituntisen täyttymistä. Siinä vaiheessa Honka johti ottelua 1-0.

Lauantain toisessa ottelussa oli isot panokset, kun Inter ja VPS iskivät yhteen. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti pääsystä kuuden parhaan joukkoon. Kummankaan tilanne ei juuri parantunut 1-1-tasapelillä. VPS joutui miehen alivoimalle vartti ennen loppua, mutta Inter ei pystynyt käyttämään miesylivoimaa hyväkseen.

Veikkausliigan sarjatilanne on herkullinen. HJK, Honka ja KuPS ovat kaikki sarjan kärjessä tasapisteissä. KuPS:lla on ottelu vähemmän pelattuna. Sijat 5-9 mahtuvat viiden pisteen sisään, joten taistelu viimeisistä Mestaruussarjan paikoista käy tiukkana.

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina KuPS:n isännöidessä IFK Mariehamnia ja kierros päättyy maanantaina HIFK:n ja SJK:n väliseen otteluun.