Perinteinen ja arvostettu FA Cup ratkeaa lauantaina. Vastakkain ovat Chelsea ja Liverpool ottelussa, joka alkaa Wembleyn stadionilla 18.45 ja jonka Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät suorana.

Ennen ottelua ennakkosuosikin viittaa tarjottiin toinen toiselle. Yksi kysymys ennakkomediatilaisuudessa esitettiin Chelsean Thomas Tuchelille Pep Guardiolan sanomisista – Guardiola sanoi, että koko maa kannattaa Liverpoolia.

– Tuosta näkemyksestä ei voi olla eri mieltä. Tässä maassa on valtavasti sympatiaa Liverpoolia kohtaan ja ansaitusti. He ovat tehneet sen eteen paljon töitä, Tuchel sanoi.

Jürgen Klopp on mestari rakentamaan joukkueestaan altavastaajan. Hän pystyy tekemään sen puhumalla.

Tuchel kuitenkin muistuttaa, että oli yleinen tuki Liverpoolin takana tai ei, Chelsealla on vain yksi tavoite.

– Meillä ei ole mitään syytä kateuteen. Klopp on loistava tyyppi, hauska kaveri ja yksi maailman parhaista valmentajista. Jos meidät nähdään pahoina poikina finaalissa, ei ongelma. Me otamme sen roolin vastaan, Tuchel sanoi.

– Me emme tarvitse sympatiaa koko maalta, me haluamme voittaa pokaalin.

Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät ottelun, mutta otteluun paneudutaan studiossa jo etukäteen. Kuten myös Bundesliigan viimeiseen kierroksen – lähetys päivän jalkapallo-otteluista alkaa 16.00.