Espanjan kenties arvostetuimman valmentajan Vicente del Bosquen pitkäaikainen kakkosmies Toni Grande oli del Bosquen aisaparina myös aikanaan Real Madridissa, eikä kovin mairittelevaa tekstiä entisestä seurastaan latele.

Del Bosquen lähtö Real Madridista oli aikanaan melkoisen seuran sisäisen politikoinnin seuraus ja Granden mukaan tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus. Nykyisen päävalmentajan Zinedine Zidanen jatkokaan ei Granden mukaan niinkään riipu tuloksista, vaan puheenjohtaja Florentino Perezista.

– Jatkaako Zidane valmentajana riippuu puheenjohtajasta, Grande Marcassa.

– Joskus Vicente ja minä istuimme vaihtopenkillä ja kannattajat vihelsivät ja aloin ajatella, että se oli järjestettyä. Millään muilla stadioneilla meillä ei koskaan ollut sitä ongelmaa.

Granden mukaan Perezin valtakausi on tuonut isoja ongelmia Real Madridiin.

– Tapa jolla Real Madrid antoi meille potkut oli tyly ja täysin epäreilu, se todella satutti meitä. Sama on tapahtunut Fernando Redondon, Figon, Raulin ja Iker Casillasin kohdalla, Grande viittaa tylysti sivuun heitettyihin Real-ikoneihin.

– Surullisimmaksi minut tekee se, että Real Madrid hyvästelee työntekijänsä tavalla, jossa ei ole mitään siitä hienostuneisuudesta, joka on ollut osa seuran identiteettiä. Zidanen kohdallakin tilanne on se, että vain aika näyttää mitä tapahtuu, on yleisesti tiedossa että Perez päättää kuka on valmentaja hetken oikusta.