Manchester United on pelannut heikon kauden, mutta pohjakosketus taisi olla lauantain FA cupin niukka 1-0-voitto Sheffield Unitedista. Maali syntyi rangaistuspotkusta lisäajalla.

Entinen Unitedin keskikentän tähtipelaaja Paul Scholes oli BT Sportilla todella huolissaan joukkueen ilmeestä.

– Näyttää ihan siltä kuin pelaajat alkaisivat hyväksyä näitä surkeita esityksiä itseltään. Joka ikinen kerta, kun menet Old Traffordile, näet surkeaa ja negatiivista jalkapalloa, Scholes ihmetteli.

ManU sai ottelussa ensimmäisen laukauksen kolmannella sarjatasolla pelaavan vastustajan maalia kohti 69. minuutilla.

– Pelaajat näyttivät todella tylsistyneiltä. Ei näkynyt minkäänlaista yhteishenkeä, kukaan ei kannustanut toista eikä hymyillyt. Yksinkertaisesti pelistä puuttuu viihteellisyys kokonaan. Myös van Gaal näyttää penkillä tylsistyneeltä, mutta kai hän taas väittää olevansa tyytyväinen.

– Minun silmissäni tämä oli todella surkea esitys.

Myös toinen entinen liigapelaaja Robbie Savage arvosteli kovin sanoin joukkueen esiitymistä BBC:n Radio 5:ssä.

– Tämä oli todella shokeeraava esitys Manchester Unitedilta. Minä hankkiutuisin kyllä äkkiä eroon van Gaalista, Savage laukoi.

Van Gaal puolusteli joukkuettaan ottelun jälkeen median edessä.

– On aina todella vaikea pelata joukkuetta vastaan, joka asettaa 10 tai 11 pelaajaa pallon alle. Puolustaminen on helpompaa kuin hyökkääminen. Voitimme ottelun ja millään muulla ei ole merkitystä. Sanoin pojille ennen peliä, että jatkoon pääseminen on ainoa tärkeä asia tänään ja sen me teimme.