Chelsea tasoitti Evertonia vastaan ottelun 97.53 minuutin pelaamisen jälkeen. Evertonin manageri Roberto Martinez ei voinut ymmärtää tuomariston ratkaisuja.

-Tuota maalia ei voi sanoa kyseenalaiseksi, sillä se oli uskomaton epäoikeudenmukaisuus ja aivan käsittämätön virhe tuomareilta, Martinez pauhasi.

Everton johti ottelua 2-0, mutta Chelsea tasoitti. 91. minuutilla Everton nousi taas johtoon.

-Me osoitimme mahtavaa luonnetta nousemalla johtoon lopussa. Ensinnäkin on täysin käsittämätöntä, miksi erotuomari antaa lähes kahdeksan minuuttia lisäaikaa. Ja toiseksi, sitten tulee maali ja John Terry on pari metriä paitsiossa. Ei tällaista voi millään hyväksyä.

-Kaikki tekevät virheitä, mutta näin räikeitä virheitä ei oikein pysty ymmärtämään.Tämä on erittäin epäreilua ja koko pukuhuoneemme oli aivan raivona ottelun jälkeen, Martinez pauhasi medialle ottelun jälkeen.