Vahvan kauden pelannut AC Oulu esitteli lauantaina uuden tulokkaan, kun vaihdosta kentälle tullut ranskalaistoppari Hamed Drame teki debyyttinsä FC Lahtea vastaan.

Dramen liittyminen joukkueeseen ei riittänyt siivittämään oululaisia voittoon, sillä tiukasti Veikkausliigan kärkikamppailussa mukana oleva AC Oulu joutui tyytymään 1-1-tasapeliin sarjapaikastaan taistelevaa FC Lahtea vastaan. Drame kuitenkin liittyi ”Laivastonsinisten” mukaan kovin tavoittein.

– Toivottavasti voin auttaa joukkuetta saavuttamaan mahdollisimman hyvän sijoituksen ja lopulta myös paikan eurokentille. Henkilökohtaisesti haluan kehittyä eteenpäin joka päivä ja nähdä kuinka pitkälle on mahdollista päästä, Hamed Dramé kertoi AC Oulun verkkosivuilla.

Ensimmäiset maistiaiset osaamisestaan Drame siis antoi jo lauantaina. Tilastoihin kirjattiin varoitus. Urheilujohtaja Markus Heikkinen odottaa tulokkaalta paljon.

– Hamed on ulottuva ja hyvin liikkuva toppari, joka on myös sinut pallon kanssa eli pystyy auttamaan joukkuetta myös pallollisessa vaiheessa. Olen todella tyytyväinen, että saatiin Hamedin tasoinen vahvistus tuomaan lisää vaihtoehtoja joukkueen alakertaan, ”Mako” Heikkinen kertoi Oulun verkkosivuilla.

Lähde: AC Oulun verkkosivut