Eurooppa-liiga ja uusi Europa Conference League näkyvät syksystä 2021 lähtien Viasatin kanavilla

© Kuva: Getty Images

Nordic Entertainment Group (NENT Group) on hankkinut mediaoikeudet UEFA Eurooppa liigan sekä uuden UEFA Europa Conference League-otteluihin. Mediaoikeudet on hankittu yksinoikeudella Suomeen, Ruotsiin sekä Norjaan. Mediaoikeudet alkavat kaudesta 2021/2022 ja ovat voimassa kauden 2023/2024 loppuun.

UEFA Eurooppa-liiga ja UEFA Europa Conference League sisältävät kaudessa yhteensä peräti 282 ottelua, joissa 64 seuraa ottavat mittaa toisistaan 15 ottelupäivän aikana. Kahdeksan UEFA Champions League -seuraa osallistuvat myös Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheeseen. Eurooppa-liigan voittaja osallistuu automaattisesti UEFA Champions Leaguen karsintoihin. Samoin UEFA Europa Conference Leaguen voittaja pääsee automaattisesti seuraavan kauden Eurooppa-liigan karsintoihin.

Kaikki ottelut ovat katsottavissa NENT Groupin Viaplay-palvelussa sekä tärkeimmät ottelut Viasatin urheilukanavilla. Otteluihin tullaan tekemään myös studiolähetyksiä.

– Eurooppa-liiga ja Conference League vahvistavat entisestään Viaplayn ja Viasatin jalkapallotarjontaa. Uskomme että näissä kahdessa seurajoukkuekilpailussa tullaan näkemään myös lähivuosina suomalaisjoukkueita, joita tulemme tietysti seuraamaan erityisellä mielenkiinnolla, NENT Groupin Suomen vastaava tuottaja Ville Klinga sanoo yhtiön tiedotteessa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!