Etelä-Korea on tiukan paikan edessä, kun joukkue kohtaa H-lohkon viimeisessä kamppailussa Belgian klo 23.00 Suomen aikaa. Joukkue tarvitsee runsasmaalisen voiton, jotta voi edes haaveilla jatkopaikasta. Belgialle riittää tasapelikin lohkovoittoon.

Etelä-Korean kisat eivät ole olleet ilotulitusta. Joukkue on saanut kasaan vasta yhden pisteen tasapelistä Venäjää vastaan. Toisessa ottelussa Algeriaa vastaan joukkueen puolustus ei toiminut, vaan he kärsivät 4-2 tappion. Maalieron -2 myötä Etelä-Korea tarvitsee ainakin yli yhden maalin voiton. Kivenkovaa Belgiaa vastaan puolustuksen on toimittava paremmin. Jatkopaikka ei ole enää Etelä-Korean omissa käsissä, vaan sen pitää toivoa sopivaa tulosta myös ottelusta Algeria-Venäjä.

Belgia on varmistanut jo pääsyn pudotuspeleihin. Joukkueelle riittää ottelusta tasapelikin lohkovoittoon. Lohkovoiton merkitys onkin erityisen suuri, sillä lohkovoittaja välttää todennäköisesti mestarisuosikki Saksan kohtaamisen seuraavalla kierroksella. Belgia on kahden voiton myötä yksi kisojen mustista hevosista. Maa voitti iloisella hyökkäyspelillä yhdellä maalilla sekä Algerian, että Venäjän.

Illan ottelussa kohtaavat kisojen kaksi isokokoisinta joukkuetta. Belgian keskipituus on peräti 185 cm ja Etelä-Korean vastaava on vain sentin vähemmän. Belgia lähtee suosikkina otteluun ja ottanee taas yhden maalin voiton.